Prijave za ovogodišnji ciklus kampova „Veštačka inteligencija i robotika” Naučno-inženjerskog centra „PFE” su otvorene!

Prijave za ovogodišnji ciklus kampova „Veštačka inteligencija i robotika” Naučno-inženjerskog centra „PFE” su otvorene!

PFE tim je vredno radio na pripremi ovogodišnjeg ciklusa kampova i srećni smo što je sve spremno za početak naše nove avanture! Ove godine su u planu dva ciklusa kampova „Veštačka inteligencija i robotika”, i to ciklus za stare polaznike i ciklus za nove polaznike. Više detalja o programu kampova možete pronaći na ovoj stranici.

Pozivamo sve zainteresovane srednjoškolce da posete našu stranicu o prijavama na kojoj mogu pročitati informacije o mogućnostima da se pridruže našoj ovogodišnjoj avanturi.

Ako te zanima kako da napraviš robota, kako rade sistemi veštačke inteligencije kao što su pretvaranje slike ili govora u tekst, Snapchat ili Instagram filtri, chat roboti ili ako želiš da napraviš pametnu kuću onda je ovo pravo mesto za tebe. U info dokumentaciji možeš pronaći sve pojedinosti o kampovima i načinu prijave.

Jedino što je bitno je da želiš da radiš na sebi, da stekneš jedno novo i lepo iskustvo i da želiš da upoznaš mnogo zanimljivih vršnjaka. Ako si na to spreman/a, sada je pravi trenutak da se prijaviš na naše kampove putem ove forme!

Na našu veliku radost, ovogodišnji ciklus kampova će se održati u saradnji sa Naučno-obrazovno kulturnim centrom „Vuk Karadžić” u Tršiću, tako da će svi kampovi biti realizovani u smeštajnom kompleksu NOKC-a.

Ponosni smo što će učešće na svim ovogodišnjim kampovima biti besplatno uz nesebičnu pomoć svih prijatelja PFE organizacije. Ako želite da pomognete naš rad, možete nam se javiti preko mejla kontakt@pfe.rs. Nadamo se lepoj saradnji!

Vidimo se uskoro!

Prijavi se na naš bilten

Pažljivo odabrane informacije, vesti o kampovima, buduće aktivnosti i lepe vesti iz naše laboratorije. Prijavi se i upoznaj svet besplatnog naučno-inženjerskog obrazovanja za sve motivisane učenike i učenice kroz mentorski rad!