Prijava na kampove „Veštačka inteligencija i robotika”

Pozivamo te da se prijaviš na godišnji ciklus kampova „Veštačka inteligencija i robotika” u organizaciji Naučno-inženjerskog centra „PFE”.

Ako te zanima kako da napraviš robota, kako rade sistemi veštačke inteligencije kao što su pretvaranje slike ili govora u tekst, Snapchat ili Instagram filtri, chat roboti ili ako želiš da napraviš pametnu kuću, onda je ovo pravo mesto za tebe.

Predznanje iz oblasti elektrotehinke, matematike, fizike ili programiranja nije preduslov za učešće na kampovima. Bitno je da si radoznao, a za sve ostalo naši saradnici će se potruditi da ti omoguće da pomeriš lična dostignuća za jednu lestvicu više.

Ako želiš da radiš na sebi, da stekneš jedno novo i lepo iskustvo i upoznaš mnogo zanimljivih vršnjaka, sada je pravi trenutak da se prijaviš na naše kampove!

Informativna dokumentacija

Više o nama, kampovima na koje se prijavljuješ, kako će se oni održavati i svemu drugom, pogledaj u našoj informativnoj dokumentaciji. Preporučujemo ti da je dobro proučiš zajedno sa roditeljem/starateljem, kako bi nas dodatno upoznao/la. Ako te još nešto zanima što ne piše u dokumentaciji, slobodno nas kontaktiraj na mejl prijave@pfe.rs ili preko naših društvenih mreža.

Info dokumentacija

Saznaj šta je pred tobom

Kako bi se prijavio/la, potrebno je da imaš Google nalog. Ako ga nemaš pogledaj ovaj YouTube video kako to da napraviš. Ako ne želiš da napraviš nalog, pošalji nam mejl na prijave@pfe.rs kako bismo ti poslali alternativni način za popunjavanje prijave.

Nakon što imaš Google nalog, možeš početi sa popunjavanjem prijavnog formulara. Prijavni formular automatski pamti odgovore, tako da možeš pauzirati popunjavanje formulara u bilo kom trenutku i kasnije se vratiti klikom na link ka formularu.

Uvek je dobro kada još neko može da te preporuči. Popričaj sa nastavnicima koji rade sa tobom i zamoli ih da napišu pismo preporuke. Pismo preporuke je način da čujemo o tebi od onih koji najbolje poznaju tvoje školske aktivnosti.

Pismo nastavnicima

Prijavi se

Na naš program se prijavljuješ popunjavanjem prijave koja se nalazi ovde.

Ako se prijavljuješ za ciklus za nove polaznike, prijavu možeš poslati do 14. 04. 2022. u 23:00, a najkasnije do 01. 05. 2022. ćeš saznati da li si pozvan/na.

Ako se prijavljuješ za ciklus za stare polaznike, prijavu možeš poslati do 21. 03. 2022. u 23:00, a najkasnije do 22. 03. 2022. ćeš saznati da li si pozvan/na.