Prijave za ciklus kampova „Veštačka inteligencija i robotika” u 2024. godini su otvorene!

Pozivamo sve zainteresovane srednjoškolke i srednjoškolce da nam se priključe na kampovima „Veštačka inteligencija i robotika” u 2024. godini! Nakon uspešno završenih ciklusa u ovoj godini, PFE tim s radošću sprema nove izazove.

Spremni smo da vam ponudimo još jedno nezaboravno iskustvo koje će obogatiti vaše znanje o veštačkoj inteligenciji, robotici i najnovijim tehnološkim trendovima. Bez obzira da li tek planirate da se pridružite ili ste već učestvovali u našim kampovima, pozivamo vas da istražite svet inovacija s nama i prijavite se za nove, odnosno stare polaznike.

Posetite stranicu za prijave, gde možete pronaći sve informacije o programu kampova, načinu prijave i uslovima za učešće. Ako želite da istražite kako smo zajedno učili i stvarali na prethodnim kampovima, pogledajte galeriju ili pročitajte vesti o našim dosadašnjim aktivnostima.

Ukoliko vas intrigira kako da napravite robota, istražujete sisteme veštačke inteligencije ili želite da se upustite u svet Snapchat i Instagram filtera, chat robota ili pametnih kuća, PFE je pravo mesto za vas. Više detalja o kampovima možete pronaći u info dokumentaciji i na stranici o programima.

Jedino što je potrebno jeste da budete spremni da radite na sebi, stvarate nova iskustva i upoznate vršnjake iz celog regiona. Ako ste spremni, sada je pravo vreme da se prijavite popunjavanjem ove forme.

Ponosni smo što će učešće na svim ovogodišnjim kampovima biti besplatno uz nesebičnu pomoć svih prijatelja naše organizacije. Ako želite da pomognete naš rad, posetite stranicu za donacije ili nam se javite putem mejla kontakt@pfe.rs. Nadamo se lepoj saradnji!

Vidimo se uskoro u uzbudljivom svetu tehnologije i inovacija!

Prijavi se na naš bilten

Pažljivo odabrane informacije, vesti o kampovima, buduće aktivnosti i lepe vesti iz naše laboratorije. Prijavi se i upoznaj svet besplatnog naučno-inženjerskog obrazovanja za sve motivisane učenike i učenice kroz mentorski rad!