Heapspace - novi prijatelji PFE-a!

Logo Heapspace i PFE

Heapspace tim čine entuzijasti iz različitih oblasti tehnologije, menadžmenta, marketinga i kulture. Još od 2004. godine šire impuls znanja, motivacije i inspiracije i kreiraju dobre prilike za razvoj našeg društva.

Možda ste imali prilike da ih upoznate kao organizatore prve Devoxx konferencije u ovom delu Evrope – Voxxed Days Belgrade, kao autore Tehnološkog doručka i Heapspace meetup-ova, a i kao organizatore velike konferencije Heapcon koja okuplja softverske inženjere, tehnološke biznise, digitalne umetnike i vizionare, i koja promoviše globalnu ekspertizu kod nas.

Heapcon konferencija dovodi fenomenalne stručne govornike iz celog sveta i najvećih svetskih kompanija i nudi prostor za umrežavanje sa ljudima iz tehnološke zajednice. Ekipa Heapspace-a je ove godine obezbedila karte našim saradnicima, a vi obavezno pravac na sajt po svoje karte i vidimo se 3. i 4. novembra na Heapcon-u da razmenimo znanje i iskustvo i odlično se provedemo :)

Prijavi se na naš bilten

Pažljivo odabrane informacije, vesti o kampovima, buduće aktivnosti i lepe vesti iz naše laboratorije. Prijavi se i upoznaj svet besplatnog naučno-inženjerskog obrazovanja za sve motivisane učenike i učenice kroz mentorski rad!