Prijave za ciklus kampova "Veštačka inteligencija i robotika" u 2023. godini su otvorene!

Kolaž različitih događaja na kampovima "Veštačka inteligencija i robotika" 2022. godine.

Nakon uspešno realizovanih ciklusa za stare i nove polaznike u 2022. godini, PFE tim je vredno radio na pripremi novih sadržaja i srećni smo što je došao trenutak da svečano otvorimo prijave za nove cikluse kampova u 2023. godini. Kao i prethodne godine, za sledeću su u planu dva ciklusa kampova „Veštačka inteligencija i robotika”: ciklus za stare polaznike i ciklus za nove polaznike. Ponosni smo što ćemo u 2023. godini imati priliku da povećamo kapacitet kampova za nove polaznike, pa će se zimski kamp za nove polaznike održati u dva termina. Više detalja o programu kampova možete pronaći na stranici o programu.

Pozivamo sve zainteresovane srednjoškolce da posete stranicu o prijavama na kojoj mogu pročitati informacije o mogućnostima da se pridruže našoj avanturi.

Ako te zanima kako da napraviš robota, kako rade sistemi veštačke inteligencije kao što su pretvaranje slike ili govora u tekst, Snapchat ili Instagram filtri, chat roboti ili ako želiš da napraviš pametnu kuću, onda je PFE pravo mesto za tebe. U info dokumentaciji možeš pronaći sve pojedinosti o kampovima i načinu prijave, a ako želiš da vidiš kako su kampovi izgledali prethodne godine pogledaj galeriju ili pročitaj neku od vesti o održanim aktinovstima tokom protekle godine.

Jedino što je bitno je da želiš da radiš na sebi, da stekneš jedno novo i lepo iskustvo i da želiš da upoznaš mnogo zanimljivih vršnjaka. Ako si na to spreman/a, sada je pravi trenutak da se prijaviš na naše kampove putem ove forme!

Na našu veliku radost, i u 2023. godini nastavljamo uspešnu saradnju sa Naučno-obrazovno kulturnim centrom „Vuk Karadžić” u Tršiću, tako da će svi kampovi biti realizovani u smeštajnom kompleksu NOKC-a.

Ponosni smo što će učešće na svim ovogodišnjim kampovima biti besplatno uz nesebičnu pomoć svih prijatelja naše organizacije. Ako želite da pomognete naš rad, posetite stranicu donacije ili nam se javite putem mejla kontakt@pfe.rs. Nadamo se lepoj saradnji!

Vidimo se uskoro!

Prijavi se na naš bilten

Pažljivo odabrane informacije, vesti o kampovima, buduće aktivnosti i lepe vesti iz naše laboratorije. Prijavi se i upoznaj svet besplatnog naučno-inženjerskog obrazovanja za sve motivisane učenike i učenice kroz mentorski rad!