Započeli smo saradnju sa Infostud grupom!

Logo Infostud grupe na platnu zajedno sa PFE logom u donjem levom ćošku.

Cilj da obezbedimo besplatno naučno-inženjersko obrazovanje kroz mentorski rad za sve motivisane učenike i učenice iz celog regiona bi bio nemoguć bez ogromne podrške prijateljskih kompanija. Među prvima podršku nam je pružila Infostud grupa zbog čega im i ovim putem izražavamo veliku zahvalnost.

Infostud grupa jedna je od najvećih internet kompanija u Srbiji koja vodi biznise koji posluju u oblasti automobilizma, zapošljavanja, nekretnina i osiguranja. Sajtovi poslovi.infostud.com i polovniautomobili.com lideri su na tržištu zapošljavanja i automobilizma. Sedište kompanije nalazi se u Subotici, uz kancelarije i u Beogradu. U Infostud grupi trenutno radi više od 280 zaposlenih, a na njihovom sajtu možete pronaći više informacija o njima.

Pored jačanja grupe, ulažu i u ekonomski razvoj Srbije. Zbog toga sprovode niz aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje IT preduzetništva. Osnovali su Infostud Hub u Subotici, ali su i pokretači Subotica 2030 koja okuplja nekoliko tehnoloških kompanija i obrazovnih ustanova. Takođe, Infostud grupa, zajedno sa još osam tehnoloških kompanija, jedan je od osnivača Inicijative Digitalna Srbija, koja ima za cilj brzu i uspešnu digitalnu transformaciju naše zemlje.

Ukoliko i vi želite da nas podržite, za više informacija o tome zašto nam je izuzetno bitna vaša podrška i kako to možete učiniti, molimo vas da posetite stranicu Donacije ili nas kontaktirate na kontakt@pfe.rs

Prijavi se na naš bilten

Pažljivo odabrane informacije, vesti o kampovima, buduće aktivnosti i lepe vesti iz naše laboratorije. Prijavi se i upoznaj svet besplatnog naučno-inženjerskog obrazovanja za sve motivisane učenike i učenice kroz mentorski rad!